Huur: bereken online je exacte kostprijs

Hoe bereken je de huur voor je activiteit? Doe dat via het reservatieformulier.

Vul eerst je naam en adresgegevens in, dan kan het systeem je extra korting berekenen als je inwoner van Stokrooie bent. Vul daarna het formulier in, maar verstuur het niet. Het systeem berekent onmiddellijk aan de hand van verschillende factoren zoals je dag, activiteit, categorie, gekozen opties..., automatisch de exacte kostprijs.

Wil je de reservatie vastleggen? Verstuur dan het formulier.


Dranken

Gekoelde dranken

Ruim aanbod aan gekoelde dranken
Er is een ruim aanbod aan gekoelde dranken beschikbaar in de frigo's van de Grote Zaal en de Bistro Amandus. Je neemt uit de frigo's wat je wil en je betaalt achteraf wat er is verbruikt. In de rechtse kolom kan je de actuele prijslijst (dranktarief 1) downloaden. Een prijsverhoging bij onze leveranciers kan tot gevolg hebben dat de tarieven worden aangepast. De huurder betaalt de prijs die geldig is op de dag van zijn evenement.

Wijnen en Cava

Wijnlijst
Uitstekende wijnen 


OC Stokrode heeft goede glazen om wijn uit te drinken. Wil je die glazen gratis gebruiken? Dat kan. Op voorwaarde dat je de wijn of cava bij ons aankoopt. Wees gerust, we hebben een selectie goede en betaalbare wijn. Plus: maak het je makkelijk. Zelf winkelen, de witte wijn of cava vooraf thuis koelen, en ook nog eens met wijnflessen sleuren? Hoeft niet!

Breng je toch eigen wijn of cava mee? Kan ook. Standaard zijn onze glazen dan niet beschikbaar. Wil je ze toch gebruiken? Dat kan maar dan vragen we je wel een bijdrage voor het gebruik ervan. Forfaitaire bijdrage is 40,00 € bij de huur van de Grote Zaal en 25,00 € bij de huur van de Bistro Amandus. Bij een gelijktijdige huur van zowel de Bistro Amandus als de Grote Zaal wordt enkel het bedrag van de Grote Zaal aangerekend.

Raadpleeg onze wijnen en prijzen. Een prijsverhoging bij onze leveranciers? Dat kan tot een tariefaanpassing leiden. De huurder betaalt de prijs die geldig is op de dag van zijn evenement.

 

In tegenstelling tot de overige dranken van het OC Stokrode worden alle wijnen speciaal voor jou besteld. Dit betekent dat alle wijnen die je bestelt je ook effectief zullen aangerekend worden. Het OC Stokrode kan daarom geen teveel bestelde flessen terugnemen. Wat je over hebt mag je na afloop uiteraard gerust mee naar huis nemen om er thuis nog van te genieten.

Je kan het overzicht van de wijnen en de prijzen hier raadplegen. 

Dranktarief gratis vergaderlokaal

Bij het ter beschikking stellen van het gratis vergaderlokaal voor inwoners/verenigingen uit Stokrooie is er een groot aanbod aan gekoelde dranken beschikbaar in de frigo's van de Bistro Amandus. Ook is er  ook verse koffie beschikbaar (Senseo apparaat). De actuele prijslijst (dranktarief 2) is beschikbaar in het vergaderlokaal. Het vergaderlokaal wordt gratis ter beschikking gesteld, wij vragen je in ruil hiervoor enkel om een minimum drankverbruik van 25 euro.