Home » Voorwaarden » Prijzen » Prijzen

Huur: bereken online je exacte kostprijs

Hoe bereken je de huur voor je activiteit? Doe dat via het reservatieformulier.

Vul eerst je naam en adresgegevens in, dan kan het systeem je extra korting berekenen als je inwoner van Stokrooie bent. Vul daarna het formulier in, maar verstuur het niet. Het systeem berekent onmiddellijk aan de hand van verschillende factoren zoals je dag, activiteit, categorie, gekozen opties..., automatisch de exacte kostprijs.

Wil je de reservatie vastleggen? Verstuur dan het formulier.


Dranken

Prijslijst dranken

Er is een groot aanbod aan gekoelde dranken beschikbaar in de frigo's van de Grote Zaal en de Bistro Amandus. Je betaalt enkel wat er verbruikt is. In de rechtse kolom kan je de actuele prijslijst (dranktarief 1) downloaden. Een prijsverhoging bij onze leveranciers kan tot gevolg hebben dat de tarieven worden aangepast. De huurder betaalt de prijs die geldig is op de dag van zijn evenement.

Prijslijst wijnen

Voor onze wijnselectie werkt het OC Stokrode samen met een gerenommeerd wijnhuis dat levert aan de gespecialiseerde horeca. Het telt ook verschillende (top)restaurants als klant. Zoals algemeen geweten verkopen supermarkten wijnen in alle prijsklassen, van spotgoedkoop tot duur. Kwalitatief scoren ze helaas niet altijd allemaal even hoog. Echte topwijnen zijn meestal erg duur. Wij zijn er trots op dat het wijnhuis voor ons een selectie heeft gemaakt met allemaal bekende en uitstekende wijnen. Het zijn stuk voor stuk topwijnen in hun prijsklasse. Wij kunnen ze je bovendien aanbieden aan een zeer aantrekkelijke prijs.

 

In tegenstelling tot de overige dranken van het Ontmoetingscentrum Stokrode worden wijnen speciaal voor jou besteld. Dit betekent dat alle wijn die je bestelt je ook effectief zal aangerekend worden. Je kan het overzicht van de wijnen en de prijzen hier raadplegen. In de rechtste kolom (op deze pagina) kan je onze wijnselectie met prijzen downloaden. Een prijsverhoging bij onze leveranciers kan tot gevolg hebben dat de tarieven worden aangepast. De huurder betaalt de prijs die geldig is op de dag van zijn evenement.

Dranktarief gratis vergaderlokaal

Bij het ter beschikking stellen van het gratis vergaderlokaal voor inwoners/verenigingen uit Stokrooie is er een groot aanbod aan gekoelde dranken beschikbaar in de frigo's van de Bistro Amandus. Ook is er  ook verse koffie beschikbaar (Senseo apparaat). De actuele prijslijst (dranktarief 2) is beschikbaar in het vergaderlokaal. Er wordt een minimum drankverbruik gehanteerd van 25 euro.