Huur: bereken online je exacte kostprijs

Hoe bereken je de huur voor je activiteit? Doe dat via het reservatieformulier.

Vul eerst je naam en adresgegevens in, dan kan het systeem je extra korting berekenen als je inwoner van Stokrooie bent. Vul daarna het formulier in, maar verstuur het niet. Het systeem berekent onmiddellijk aan de hand van verschillende factoren zoals je dag, activiteit, categorie, gekozen opties..., automatisch de exacte kostprijs.

Wil je de reservatie vastleggen? Verstuur dan het formulier.


Dranken

Prijslijst dranken

Ruim aanbod aan gekoelde dranken
Er is een ruim aanbod aan gekoelde dranken beschikbaar in de frigo's van de Grote Zaal en de Bistro Amandus. Je neemt uit de frigo's wat je wil en je betaalt achteraf wat er is verbruikt. In de rechtse kolom kan je de actuele prijslijst (dranktarief 1) downloaden. Een prijsverhoging bij onze leveranciers kan tot gevolg hebben dat de tarieven worden aangepast. De huurder betaalt de prijs die geldig is op de dag van zijn evenement.

Prijslijst wijnen

Wijn aankopen, een vak appart ...

Eerst iets over het aankopen van wijnen want dat lijkt gemakkelijk maar is het niet. In een supermarkt vind je wijnen in alle 
prijsklassen: van spotgoedkoop tot extreem duur. Kwalitatief scoren ze helaas allemaal niet even hoog. Echte topwijnen zijn meestal duur, al is erg duur dan weer geen garantie dat het om een topwijn gaat. De gemiddelde klant kent (te) weinig van wijnen en laat zich voor zijn keuze meestal leiden door de vorm van de fles, de kleur van het etiket en de prijs. Je kan er soms geluk mee hebben, maar wijn die zo wordt gekozen kan ook serieus tegenvallen. En dat risico wil jij -als goede gastheer- toch niet lopen?

Voordelen van een gerenomeerd wijnhuis

Voor onze wijnselectie werkt het OC Stokrode samen met een gerenommeerd wijnhuis dat levert aan de gespecialiseerde horeca.
Het telt ook verschillende (top)restaurants onder zijn klanten. Wij zijn er trots op dat het wijnhuis speciaal voor ons een selectie heeft gemaakt met allemaal bekende en uitstekende wijnen. Het zijn stuk voor stuk topwijnen in hun prijsklasse. En wij kunnen ze je bovendien aanbieden aan een zeer aantrekkelijke prijs!


 

In tegenstelling tot de overige dranken van het OC Stokrode worden alle wijnen speciaal voor jou besteld. Dit betekent dat alle wijnen die je bestelt je ook effectief zullen aangerekend worden. Het OC Stokrode kan daarom geen teveel bestelde flessen terugnemen (dat kan in een supermarkt ook niet). Wat je over hebt mag je na afloop uiteraard gerust mee naar huis nemen om er thuis nog van te genieten.

Je kan het overzicht van de wijnen en de prijzen hier raadplegen. In de rechtste kolom (op deze pagina) kan je onze wijnselectie met prijzen downloaden. Een prijsverhoging bij onze leveranciers kan tot gevolg hebben dat de tarieven worden aangepast. De huurder betaalt de prijs die geldig is op de dag van zijn evenement.

Dranktarief gratis vergaderlokaal

Bij het ter beschikking stellen van het gratis vergaderlokaal voor inwoners/verenigingen uit Stokrooie is er een groot aanbod aan gekoelde dranken beschikbaar in de frigo's van de Bistro Amandus. Ook is er  ook verse koffie beschikbaar (Senseo apparaat). De actuele prijslijst (dranktarief 2) is beschikbaar in het vergaderlokaal. Het vergaderlokaal wordt gratis ter beschikking gesteld, wij vragen je in ruil hiervoor enkel om een minimum drankverbruik van 25 euro.