Welke lokalen kan je huren?

OC Stokrode in 7-punten

  1. Ons centrum heeft alles: Grote Zaal, Bistro Amandus en twee keukens.
  2. Er is een ruime parkeerplaats.
  3. Groot aanbod in gekoelde dranken. 
  4. Voordelig tarief voor inwoners en verenigingen uit Stokrooie.
  5. Overal gratis WiFi.
  6. Vlot toegankelijk voor iedereen
  7. Reserveren doe je snel en automatisch

Aangekleed staat netjes

In het OC Stokrode is er heel wat mogelijk. Je kan de Grote Zaal gebruiken zoals hij is, maar je kan hem ook (laten) aankleden tot een droomlocatie voor je huwelijksfeest of event.
(foto's: Royal Decor Hasselt

Geluid - verlichting - decor

Op zoek naar een geluidinstallatie mét of zonder DJ, dj-sets, verlichting, decor, special effects:
www.das-events.be. Wouter Das - 0477 985215 - info@das-events.be

Zaterdag en zondag = 1 huur

Zaterdag en zondag huur je bij OC Stokrode in één keer. Dan kun je een event over twee dagen spreiden. Of een slotrepetitie en optreden in één weekend combineren. Een losse verhuur enkel op zaterdag of zondag is niet mogelijk. Twee-in-één, daar zijn weekends voor gemaakt. 

Partytafels (gratis)

Wil je een staande receptie of wandelbuffet houden? Goed om te weten: je kunt gratis gebruikmaken van onze partytafels. Doe er een tafelrok of tafelhoes over, en je hebt een mooi aangekleed decor. 

PARTYTAFELS (statafel)
De professionele statafels met stalen frame zijn 80 cm doormeter en 110 cm hoog. Je kan ze zo gebruiken, maar feestelijk afgewerkt met een tafelrok geven ze de statafel een onbetaalbare uitstraling. Er zijn in totaal 9 stuks statafels beschikbaar in het Ontmoetingscentrum voor de Bistro Amandus en Grote Zaal samen. Je kan de tafels gratis gebruiken volgens beschikbaarheid (wel vooraf reserveren). Bij een gelijktijdige verhuur in zowel de Bistro Amandus als Grote Zaal is dus 'snel reserveren' de boodschap. 

TAFELROKKEN (hoes) voor partytafels
De luxe statafelrokken geven jouw evenement direct een geweldige uitstraling. Ze zijn beschikbaar in witte of in zwarte kleur. De gladde stretchstof zorgt ervoor dat je de statafelrok eenvoudig om de tafel kan bevestigen. De stof sluit perfect aan. De hoeken aan de onderzijde zijn voorzien van stevig elastiek, zodat de statafelhoes goed blijft zitten en bovendien minder snel slijt. Om hygiënische reden mag je de tafelrok na afloop mee naar huis nemen. Je kan hem wellicht herbruiken bij je volgend evenement in het Ontmoetingscentrum. Een tafelrok kan je trouwens perfect zelf wassen op 40°C.