Huur: bereken online je exacte kostprijs

Hoe bereken je de huur voor je activiteit? Doe dat via het reservatieformulier.

Vul eerst je naam en adresgegevens in, dan kan het systeem je extra korting berekenen als je inwoner van Stokrooie bent. Vul daarna het formulier in, maar verstuur het niet. Het systeem berekent onmiddellijk aan de hand van verschillende factoren zoals je dag, activiteit, categorie gekozen opties..., automatisch de exacte kostprijs.

Wil je de reservatie vastleggen? Verstuur dan het formulier.


Dranken

Prijslijst dranken

Er is een groot aanbod aan gekoelde dranken beschikbaar in de frigo's van de Grote Zaal en de Bistro Amandus. Je betaalt enkel wat er verbruikt is. In de rechtse kolom kan je de prijslijst downloaden. 

Wijnen

In tegenstelling tot de overige dranken van het Ontmoetingscentrum Stokrode worden wijnen speciaal voor jou besteld. Dit betekent dat alle wijn die je bestelt je ook effectief zal aangerekend worden.
Je kan het overzicht van de wijnen en de prijzen hier raadplegen.

Dranktarief gratis vergaderlokaal

Bij het ter beschikking stellen van het gratis vergaderlokaal voor inwoners/verenigingen uit Stokrooie is er een groot aanbod aan gekoelde dranken beschikbaar in de frigo's van de Bistro Amandus. Ook is er  ook verse koffie beschikbaar (Senseo apparaat). Het gehanteerde dranktarief is in dit geval D (prijslijst in het vergaderlokaal). Er wordt wel een minimum drankverbruik gehanteerd van 25 euro.